Hoe werkt Schrokkebrok?

1. Bepaal de juiste hoeveelheid brokken
Beantwoord 7 simpele vragen over jouw hond of kat. Wij berekenen de juiste hoeveelheid voer en de prijs voor jouw brokjes-box.
2. Plaats je bestelling
Kies voor een eenmalige box of onze maandelijkse brokjes-bezorgservice. Voor de bezorgservice betaal je per maand en je kan op elk moment pauzeren, wijzigen of stopzetten.
3. Geef elke dag de perfecte portie
Wij bezorgen gratis jouw brokjes-box met daarin voor 31 dagen op maat gemaakte maaltijdzakjes. Zo geef je elke dag de perfecte portie.

Kattenvoer

Het kattenvoer van Schrokkebrok is een complete voeding voor volwassen katten van alle rassen. In ons kattenvoer zitten alle benodigde voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft om gezond en fit te blijven.

Schrokkebrok kattenvoer:

 • is licht verteerbaar doordat het rijk is aan rijst. Een licht verteerbare voeding zorgt ervoor dat er veel voedingsstoffen worden opgenomen. Bovendien is het hierdoor geschikt voor katten met gevoelige darmen en zorgt het voer voor goede stevige ontlasting.
 • heeft een hoge acceptatiegraad door de natuurlijke zoete smaak van maïs. Alle katten eten graag Schrokkebrok brokken.
 • bevat een gebalanceerd vetzurenpatroon. Bovendien draagt de toevoeging van zalmolie en lijnzaad in ons voer bij aan een glanzende vacht.
 • ondersteunt de gewrichten door toegevoegde zalmolie. Door de specifieke vetzuren EPA & DHA in zalmolie worden gewrichten ondersteund en ontstekingen in de gewrichten geremd.
 • Bestaat uit brokken van groot formaat om de vorming van tandsteen tegen te gaan
 • wordt gemaakt in Nederland met ingrediënten van hoge kwaliteit.
 • heeft 100% smaakgarantie. Gaat de bak niet leeg? Dan krijg jij je geld terug!

De brokjes-box

 • De brokjes-box bevat maaltijdzakjes voor 1 maand (31 porties).
 • Een maaltijdzakje bestaat uit precies de juiste hoeveelheid voer voor jouw kat.
 • De maaltijdzakjes zijn gemaakt van luchtdicht gerecycled materiaal, voor kraakverse brokken en een geurloze brokjes-box.
 • Ontvang iedere maand automatisch een nieuwe brokjes-box.
Beantwoord 7 eenvoudige vragen en ontdek hoeveel voer jouw kat nodig heeft

Wat zit er in ons kattenvoer?

Het kattenvoer bevat maïs, rijst, gedehydreerd gevogelte, maïsgluten, dierlijk vet, dierlijk eiwitextract, gedroogde bietenpulp, gedehydreerd lam, gehydrolyseerde kippenlever, visolie, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit: 31,0 %
Ruw vet: 18,0 %
Ruwe celstof: 2,0 %
Ruwe as: 6,2 %

Zelf afwegen of eerst testen?

Wij snappen heel goed als je kat eerst het voer wilt proberen voordat je een maand brokjes bestelt. Daarom hebben we zakken met voer van 2kg. Hierdoor haal je niet in een keer teveel in huis, maar heeft je kat wel genoeg tijd om het te testen
Is je kat al gewend aan het voer en wil je het voer graag zelf afwegen? Dan is het ook mogelijk om zakken te kopen met 20kg katenvoer.

Ben je nog niet overtuigd? Lees wat onze klanten zeggen.

We bestellen nu twee maanden bij Schrokkebrok. Onze poes is actiever en zijn vacht lijkt meer te glanzen. Aanrader!
Onno
Kat op bank
Mijn katten, Mickey en Saartje waren wat te dik, omdat ik vaak vroeg de deur uit moet en pas laat thuis ben. Daardoor heb ik vaak geen tijd om voer af te wegen. Nu met de brokjes-box heb ik daar geen last meer van en zijn ze, 4 maanden later, weer keurig slank :)
Paulien
Schrokkebrok hond Max
Max is zo blij met de brokjes! Iedere ochtend rent hij blij naar de keuken! Zo leuk om te zien.
Annemieke
Kregen een zakje van vrienden en onze hond liet zijn eigen bak staan. We zijn inmiddels overgegaan op schrokkebrok en zijn bak wordt binnen een mum van tijd helemaal schoon opgeleverd. We hebben overigens zijn dagportie in 2 pakjes kunnen bestellen: één voor ‘s ochtends en één ‘s middags. Dus zelfs geen half pakje. We zijn er blij mee!
Ronald
Schrokkebrok Balou
Balou at nooit zo goed, maar tegenwoordig is de bak in no-time leeg!
Tessa
Schrokkebrok Hond Bijke
In het verleden woog ik vaak zelf het voer wat onze hond Bijke per dag nodig had. Dit koste veel tijd en vaak kwam ik er ook niet aan toe en gaf dan gauw zo maar een schep voer. Nu krijg ik de juiste hoeveelheid voer keurig in gesealde zakjes thuis afgeleverd. Ideaal!! Het scheelt een boel werk en ik weet dat Bijke niets tekort komt. Bijke doet het er SUPER goed op!! Alleen maar voordelen. Hond en baasje dus BLIJ met Schrokkebrok!!
Ria
Schrokkebrok kat box
Ik heb de brokjes-box voor mijn kat Roxy. De maaltijdzakjes zijn makkelijk. Roxy blijft mooi op gewicht en zit goed in haar vacht.
Nicole