1. Dier
2. Naam
3. Leeftijd
4. Gewicht
5. Gecastreerd
6. Activiteit
7. Conditie

Wil je voer bestellen voor een hond of een kat?

Hoe heet jouw ?

Hoe oud is ?

Het Schrokkebrok voer is samengesteld voor volwassen honden. Is nog een puppie en dus jonger dan 1 jaar? Dan moeten we je helaas teleurstellen: ons voer is dan niet geschikt voor . Maar gelukkig wordt er achter de schermen hard gewerkt om ook voer voor puppies te kunnen bieden. Wellicht dat we snel een brokjes-box kunnen toesturen.
Het Schrokkebrok voer is samengesteld voor volwassen katten. Is nog een kitten en dus jonger dan 1 jaar? Dan moeten we je helaas teleurstellen: ons voer is dan niet geschikt voor . Maar gelukkig wordt er achter de schermen hard gewerkt om ook voer voor kittens te kunnen bieden. Wellicht dat we snel een brokjes-box kunnen toesturen.

Hoeveel kilo weegt ?

Een goede manier om te wegen is door op te tillen en samen op een weegschaal te gaan staan. Vervolgens trek je jouw eigen gewicht van het gezamenlijke gewicht af. Zo weet je wat weegt. Heb je geen weegschaal, is te zwaar om op te tillen of ben je onzeker over het gewicht? Ga even langs bij de dierenarts! Zij kunnen exact bepalen hoe zwaar is.

Is gecastreerd of gesteriliseerd?

Het is belangrijk om te weten of gesteriliseerd of gecastreerd is. Dit heeft namelijk een grote impact op de dagelijkse energiebehoefte. Ben je onzeker over het antwoord? Ga dan even langs bij jouw dierenarts.

Hoe actief is ?

De dagelijkse inspanning van is een belangrijke component om de benodigde energie, en dus de portiegrootte, te bepalen.
zit bijna de hele dag binnen, loopt kleine stukjes door de buurt en speelt dan niet met andere honden.
komt regelmatig buiten, gaat vaak mee naar het park of het bos en speelt daar met andere honden.
maakt dagelijks meerdere grote wandelingen, rent in het bos of park achter iedere stok of bal aan, loopt naast de fiets of rent achter jou aan tijdens het hardlopen.
is een binnenkat
komt soms buiten
is een buitenkat

Bepaal de Body Condition Score van

Maak een keuze aub
Kies uit de negen afgebeelde plaatjes het plaatje dat het meest overeenkomt met .